Израелски войници убиха трима палестински въоръжени мъже, атакували техен пост

...
Израелски войници убиха трима палестински въоръжени мъже, атакували техен пост
Коментари Харесай

Израелски войници убиха трима палестинци на Западния бряг

Израелски бойци убиха трима палестински въоръжени мъже, атакували техен пост в окупирания Западен бряг, оповестява Reuters, базирайки се на армията.

В нападението е взел участие и четвърти палестински екстремист, който се предал и е бил хванат. Информацията бе доказана и от Палестинското министерство на опазването на здравето.

По данни на израелската войска група въоръжени мъже са разкрили огън по боен пост покрай Наблус, регион, в който е имало неведнъж принуждение сред палестинци и израелски сили и въоръжени заселници.

Войниците са отвърнали на огъня, убивайки трима въоръжени мъже и конфискувайки оръжия и муниции. Това е следващ случай на конфликт сред израелските сили и палестинците на Западния бряг от началото на годината.

Припомняме, преди дни минимум при престрелка с израелски бойци в Западен бряг. По-рано през седмицата при израелска офанзива в бежанския лагер Дженин. Палестинското министерство на опазването на здравето заяви, че 14-годишният Уалид Насър е умрял в четвъртък от рани, получени при нападението във вторник.
 Израелската войска умъртви 10 палестинци на Западния бряг Обновена
Израелската войска умъртви 10 палестинци на Западния бряг

Най-малко 102 други са ранени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР