Израелската разузнавателна служба Мосад заяви, че палестинското движение Хамас е

...
Израелската разузнавателна служба Мосад заяви, че палестинското движение Хамас е
Коментари Харесай

Израел: Хамас отхвърли предложението за примирие

Израелската разследваща работа " Мосад " съобщи, че палестинското придвижване " Хамас " е отхвърлило последното предложение за помирение, показано преди седмица в Кайро от медиаторите, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Отхвърлянето на предлагането, показано от Съединени американски щати, Египет и Катар, демонстрира, че водачът на " Хамас " в линията Газа Яхия Синуар " не желае филантропично съглашение или връщане на заложниците ", се споделя в изказване на " Мосад ", оповестено от кабинета на израелския министър председател.

Синуар " продължава да се възползва от напрежението с Иран " за " да провокира ескалация на спора в района ", се добавя в изказването.

То беше оповестено няколко часа след масираната и невиждана офанзива от страна на Техеран, която изстреля над 300 дрона и ракети против Израел, без да аргументи обилни вреди.

Израел " ще продължи да работи с цялата си мощност за реализиране на задачите на войната против " Хамас " и ще обърне всеки камък, с цел да върне заложниците от Газа ", оповестява същият източник.

*Във видеото вижте: 

 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР