Израелската армия съобщи в събота, че тялото на изчезнал израелски

...
Израелската армия съобщи в събота, че тялото на изчезнал израелски
Коментари Харесай

Израел откри тялото на тийнейджър, чието изчезване предизвика смъртоносна атака на заселници на Западния бряг

Израелската войска заяви в събота, че тялото на липсващ израелски младеж е открито на Западния бряг, откакто е бил погубен при „ терористична офанзива “, както насилието ескалира в окупираната от Израел територия, където напрежението тлее от месеци.

Изчезването на 14-годишния Бинямин Ахимаир провокира офанзиви на израелски заселници против палестински села в петък и събота. В петък един палестинец беше погубен, а други 25 бяха ранени при нападението против село Ал-Мугайир, оповестиха палестински здравни чиновници. В събота израелските войски забавиха с няколко часа колата за спешна помощ, носеща тялото на 26-годишния мъж за заравяне, споделиха очевидци.

Десетки израелски заселници се завърнаха в покрайнините на селото в събота, като изгориха 12 къщи и няколко коли. Палестинското министерство на опазването на здравето заяви, че трима души от селото са ранени, единият в сериозно положение. Граничната полиция изстреля сълзотворен газ към селяните, които се събраха, пробвайки се да ги разпръсне....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР