Израел отблъсна стотици дронове и ракети, изстреляни от Иран в

...
Израел отблъсна стотици дронове и ракети, изстреляни от Иран в
Коментари Харесай

Борбата за противовъздушната отбрана на Украйна показва рискове за Израел

Израел отблъсна стотици дронове и ракети, изстреляни от Иран в събота, употребявайки забележителна композиция от личната си комплицирана противовъздушна защита и сериозната поддръжка на западните сили и арабските сътрудници.

Но Израел може да не успее да реализира това показване и да поддържа решаваща външна поддръжка вечно - изключително в случай че еврейската страна стартира огромен ответен удар против Техеран, което би ескалирало районното напрежение по метод, който никой от съдружниците на Израел не желае.

Докато единствено шепа ракети на Иран и нито един от неговите евтини дизелови дронове не съумяха да преминат през многослойната система за въздушна защита на Израел предишния уикенд, Техеран и неговите подставени лица седят на маса от ракети и дронове, които се правят оценка на десетки хиляди.

В една всеобща война даже израелските военни признават, че най-малко някои от тях ще пробият, изключително в лицето на многократни залпове, изстреляни от разнообразни направления от въоръжените от Иран бойци в Ливан, Йеме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР