Израел е създал подобни на глад условия“ в Ивицата Газа

...
Израел е създал подобни на глад условия“ в Ивицата Газа
Коментари Харесай

Блокирането на помощта от Израел създава „апокалиптични“ условия в Газа

Израел е основал „ сходни на апетит условия “ в Ивицата Газа „ като в същото време попречва и подкопава филантропичната реакция “, съгласно нов отчет на филантропичната група Refugees International.

Проучването на групата в Египет, Йордания и Израел разкри, че Тел Авив „ поредно и безпричинно попречва интервенциите за оказване на помощ в Газа, блокира законните интервенции за подкрепяне и се опълчва на използването на ограничения, които в действителност биха нараснали потока от филантропична помощ в Газа “.

Докладът се основава на изявленията с десетки държавни чиновници, филантропични служащи и чиновници на неправителствени организации, ангажирани в напъните за оказване на помощ на място от трите страни.

„ Нашето проучване ясно демонстрира, че изискванията в Газа са апокалиптични “, се споделя в отчета, оповестен в четвъртък.

„ След пет месеца война палестинците се борят да намерят подобаваща храна, вода, заслон и съществени медикаменти. Гладът на равнище апетит към този момент е необятен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР