Израел бомбардира джамия и жилищни сгради в най-южния град в

...
Израел бомбардира джамия и жилищни сгради в най-южния град в
Коментари Харесай

Израел бомбардира джамия и жилищни сгради в Рафах

Израел бомбардира джамия и жилищни здания в най-южния град в линията Газа - Рафах. А на окупирания Западен бряг на река Йордан бяха убити трима палестинци, които разкрили огън против коли с еврейски заселници.

Бомбардировката в Рафах се дефинира като най-масираната след ударите там преди 10 дни, когато израелската войска заяви, че е освободила двама заложници. Джамията " Ал Фарук " е изцяло разрушена, фасадите на четири жилищни здания наоколо до нея са сринати.

Здравните управляващи в Газа оповестяват, че палестинските жертви през последното денонощие са минимум 97. Ранените са над 130.

Бени Ганц - един от опозиционните водачи в Израел, който обаче е част от военния кабинет при държавното управление - още веднъж предизвести нощес, че Рафах ще бъде подложен на взлом, в случай че до Рамазана, който стартира на 10 март, " Хамас " не освободи израелските заложници, които още държи - повече от 100 души:

За присъединяване в договарянията в Кайро за преустановяване на огъня и за заложниците е дошъл един от водачите на " Хамас " Исмаил Хания.

На Западния бряг израелските управляващи оповестиха, че трима въоръжени палестинци са разкрили огън против коли с еврейски заселници на шосе източно от Ерусалим. Убит е един човек, а ранените са 8, в това число бременна жена. Тримата нападатели са били убити.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР