Използваната в Премиър лийг система ВАР няма да претърпи значителна

...
Използваната в Премиър лийг система ВАР няма да претърпи значителна
Коментари Харесай

Премиър лийг каза не на ключова промяна във ВАР

Използваната в Премиър лийг система ВАР няма да претърпи забележителна смяна по време на настоящия сезон, стана ясно през днешния ден. Имаше предложение на основните съдии да им се даде опция при противоречиви обстановки персонално да преглеждат запис от ситуацията на екран край тъчлинията. Това е естествена процедура в други шампионати, само че не и на Острова. В последна сметка обаче през днешния ден - на специфична среща сред шефа на съдиите Майк Райл и ръководители на клубове от Премиър лийг - надви концепцията смяна да няма на този стадий. Все отново има единодушие за бъдещи редакции на използването на технологията.

Босът на Уест Хам Дейвид Голд разяснява, че ВАР работи доста добре и самият той ненавижда практиката с гледането на запис от страна на арбитрите край тъча.

В същото време и отсега нататък ще продължат да се дават повторения по ТВ екраните на стадионите на променените от ВАР решения - нещо, което към този момент го има единствено в Англия.

Иначе се чака още в този момент да има някаква промяна, обвързвана с връзката сред ВАР съдиите в стаята и тези на терена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР