Изплуваха нови разкрития за корумпираните ченгета от сектор Икономическа полиция,

...
Изплуваха нови разкрития за корумпираните ченгета от сектор Икономическа полиция,
Коментари Харесай

Въпреки лукса корумпираните ченгета не се посвенили да кандидатстват за общински жилища

Изплуваха нови разкрития за корумпираните ченгета от бранш " Икономическа полиция ", които са прибирали такса " успокоение ". Ръководителят на спецпрокуратурата Димитър Петров разкри на брифинг, че униформените от Четвърто РПУ са взели рушвета от 2000 лв. в районното ръководство. Арестуваните ченгета от 4 РПУ живеели като баровци, пазарували без пари, рекетирали десетки търговци, заведения и автокъщи. Полицаите толкоз се самозабравили, че влизали в магазини, от които си харесвали артикули, само че не ги плащали. Друг път сядали да ядат и пият в първокласни заведения за хранене, като гуляите също били за сметка на заведението. С изкараните пари поддържали висок стандарт, с който парадирали.

Задържаният Антони (единственият без обвинение) се хвалел в Инстаграм с часовници " Брайтлинг ", " Омега ", със фотоси на скъпи коли, пури, уискита и екскурзии в Дубай. Подобно било ситуацията и при останалите. Скъпите коли пък се водели на техни близки или родственици. Въпреки лукса, в който тънели, не се посвенили да аплайват за общински жилища за децата си, оповестява " Телеграф ".

Заради скъпите придобивки са назначени данъчни проверки на ченгетата и околните им, с цел да се ревизира могат ли да потвърдят произхода на парите си. Разследващи обясниха, че корумпираните ченгета сами преценявали кой е подобаващ за групата им.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР