Изплуваха любопитни подробности около ареста на 36-годишния Любомир Лозанов, който

...
Изплуваха любопитни подробности около ареста на 36-годишния Любомир Лозанов, който
Коментари Харесай

Изплуваха шокиращи подробности за изверга Любомир, убил и накълцал приятелката си Антония

Изплуваха любопитни детайлности към ареста на 36-годишния Любомир Лозанов, който бе търсен от януари за убийството на Антония от Радомир, открита нарязана на части в куфар.

, карабинерите арестуваха българина покрай Рим. По време на акцията 36-годишният земляк опитал да се скрие в банята на жилището, което обитавал, само че бързо му поставили белезниците, написа „ Телеграф”, базирайки се на в. „ Кориере каузи сера”.

Карабинерите на Ладисполи, градче на към 50 км. от Рим, почнали следствието по българския случай, откакто получили сигнал от Централната дирекция на престъпната полиция.

През юни Любомир бил спрян за инспекция и разпознат от карабинерите на Чивтавекия, само че тогава към момента нямало никакви данни за него в системата им. Едва след края на лятото името му било вкарано от българските управляващи в европейската система на полицията, че се търси за убийството и разчленяването на натрупа на Антония през януари 2020 година

За броени дни карабинерите влезнали в дирите на българина и пристъпили към задържането му на 12 ноември.

Първоначално Любомир се заключил в банята, само че откакто бил застрашен, че ще разбият вратата, той небрежно отворил. Закарали го в ареста на пандиза в Риети. Очаква се другата седмица да бъде закаран в съда, който да се произнесе по настояването за изгонването му в България.

Припомняме, че Любомир умъртви приятелката си още през януари след нечовечен скандал в дома му в Радомир. Близки на жертвата разкриха, че и двамата са употребявали опиати и алкохол. Любомир биел Антония и по тази причина тя пробвала да се раздели с него, само че в един миг още веднъж пристигнала в дома му.

След като я умъртвил, той помолил татко си за помощ, с цел да скрият натрупа й. Натъпкали го в куфар и го заровили в гората край Радомир. Диви животни обаче разнесли останките и пастир ги видял, след което алармирал полицията.

Още до момента в който резултатът от ДНК не беше излязъл, бащата на Лозанов отиде в полицията и призна за стореното.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР