Изпит за придобиване на Кеймбридж сертификат за владеене на английски

...
Изпит за придобиване на Кеймбридж сертификат за владеене на английски
Коментари Харесай

Гимназисти взеха професионално ниво за владеене на английски

Изпит за придобиване на Кеймбридж документ за притежаване на британски се организира в хасковската ЕГ " Проф. доктор Асен Златаров ".
" Явиха се 13 възпитаници от XII В клас. Горди сме, че с изключение на сполучливи, резултатите са и извънредно високи. Четирима от явилите – Ема Радева, Жана Въчева, Яница Николова и Ивана Иванова, са постигнали най-високото равнище на притежаване на британски - С2 ", разяснява учителката им Гергана Гочева.
Безпрецедентен резултат с абсолютния най-много от 210 точки е постигнала Ема Радева. Езиковата гимназия " Проф. доктор Асен Златаров " е изпитен център за документите Кеймбридж от 2015 година. Вече са извършени шест изпитни сесии, на които са се явили164 възпитаници. От тях общо 13 от гимназията са постигнали равнище С2. ЕГ " Проф. доктор Асен Златаров " продължава да пази своята позиция на един от най-успешните изпитни центрове за документите Кеймбридж в България, с помощта на високите резултати на своите възпитаници. Неколкократно учебното заведение е получавало документ за отличие./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР