Изпълнителят Криско поръчва за платена любов бившата си Ася Капчикова

...
Изпълнителят Криско поръчва за платена любов бившата си Ася Капчикова
Коментари Харесай

Криско поръчва Ася за платена любов! Отмъщава й за разкритията, че той спи с мъже

Изпълнителят Криско поръчва за платена обич някогашната си Ася Капчикова посредством собствен другар, разбра HotArena.

Така гарбровецът желал да й отмъсти за разкритието, че спи с мъже, като я изкара продажница. В обществената мрежа се завъртя абсурден чат сред плеймейтката и незнаен мъж, който й предлага пари за секс. Разбира се, отговорът на офертата е позитивен, а въпросната сума публикувана в уебпространството. Феновете на Капчикова допуснаха, че зад гнусната обстановка стои Криско, който й отмъщава поради изявленията й пред Венета Райкова.

Те са безапелационни, че подлият проект на габровеца е постигнал триумф, защото формалният профил на плеймейтката безусловно бе залят с въпроси за съответната поръчка и единодушието й, писа „ Телеграф “.

„ Преди два месеца Facebook страницата ми бе открадната. Тогава взех решение, че е просто следващата демонстрация на вандалско отношение и не отдадох значение на случилото се. Днес обаче съм наясно, че концепцията на индивида, изравен зад кражбата, е доста по-долна. Изглежда въпросното „ дребосъче “ страда от дълбоки комплекси, които съумява да облекчи, злепоставяйки някой различен. До мен доближи чат сред Ася Капчикова и мъж, който желае да я поръча! Разбира се след препоръчаната сума единодушието е налице. Зная, че неприятна реклама няма, и зная, че може би ще има хора, които ще повярват на клеветата. Знаяч и че даже този факт е един превъзходен пиар във времената, в които живеем, само че аз няма да платя тази цена, без значение дали името ми ще бъде измежду „ настоящите “ или не “, разяснява плеймейтката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР