Изпълнителят Искрен Тончев - Искрата разкри за един от най-ужасяващите

...
Изпълнителят Искрен Тончев - Искрата разкри за един от най-ужасяващите
Коментари Харесай

Искрата спасил гласа си с гладуване

Изпълнителят Искрен Тончев - Искрата разкри за един от най-ужасяващите интервали в неговия живот. Става въпрос за деня, когато губи гласа си и не може да каже и думичка. Това се случва преди повече от две години, когато претърпява случай на боксовия кръг. Точно преди този момент пък става първенец по бийтбокс на България.

"Счупиха ми носа до момента в който играех спаринг бокс. От това последваха затруднения в гърлото и гласните струни. С днешна дата не проличава да имам строшен нос, тъй като в следствие си направих интервенция ", върна лентата той. "След тези затруднения обаче си изгубих гласа и стопирах да приказвам ", добавя историята си надарения чаровник от Бургас.

Първата година обикалял лечебни заведения и доктори, с цел да търси лекуване на казуса, само че без резултат. Втората година решил да се самообразова и почнал да се интересува от различна медицина. Същевременно се записва да изучавам софгуерно инженерство, мислел си, че няма да проговори вечно и по тази причина ще му би трябвало нова специалност. "Казах си, че мозъка ми би трябвало да работи на високи обороти и се записах да последвам. През тази година съумях да се изцелявам самичък посредством правилото на недояждане, плодолечение, билки и изрядно хранене. Но трябваше да се задържа с това хранене в един интервал от 5-6 месеца, резултата не пристигна внезапно ", описа пред феновете на "На кафе " Искрата.

Периодът с мълчанието ненапълно се отразил позитивно на личността му. "Абсолютното безмълвие в този интервал ми обостри сетивата и ми усили наблюдателността към света по един доста необикновен метод. Когато човек не приказва е ангажиран повече да следи и слуша, което му обостря другите сетива. Благодарен съм за този интервал, тъй като ми влияе доста на личността ", разяснява още той пред Гала.

След като се оправил, Искрата бързо зарязал ученето и се върнал към неговата най-голяма пристрастеност, а точно музиката. Така и се озовал в София, където живее и до през днешния ден.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР