Изпълнителното бюро на БСП свиква присъствен Национален съвет за утвърждаване

...
Изпълнителното бюро на БСП свиква присъствен Национален съвет за утвърждаване
Коментари Харесай

НС на БСП се събира утре за утвърждаване на споразумението

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия привиква присъствен Национален съвет за одобряване на съдружното съглашение на следващия ден.

На 10 декември 2021 година, петък, от 13:00 ч., в централата на Българска социалистическа партия ще се организира присъствено съвещание на Националния съвет на партията. В дневния ред се планува разискване и одобряване на съдружно съглашение за сформиране на държавно управление на Република България.

След незабавно съвещание през днешния ден преди началото на пленарното съвещание сред съдружните партняори за доизчистване на някои текстови, водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че е реализирано единодушие за съдружното съглашение и на следващия ден следва решението на Националния съвет на Българска социалистическа партия. 

" Още първоначално казахме, че откакто приключат диалозите на специалистите ще има лидерска среща сред четирите обединения. Днес тя се състоя и сме изчистили всичко в законодателната стратегия. Имахме забележки по нея в обществената сфера, само че в този момент всичко е решено и бюджетирано за идната година ", сподели Нинова в коридорите на Народното събрание.

" Утре в 13:00 часа привикваме присъствено съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия. След като на следващия ден мине съвещанието и получим утвърждението на членовете, ще го обявим ", добави тя.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР