Изпълнителният съвет на Продължаваме Промяната дава извънреден брифинг по актуални

...
Изпълнителният съвет на Продължаваме Промяната дава извънреден брифинг по актуални
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Кирил Петков: Мафията току що загуби коалиционния си партньор

Изпълнителният съвет на " Продължаваме Промяната " дава ексклузивен брифинг по настоящи въпроси.

Гледайте онлайн тук или на във Facebook:



Когато тръгнахме по площадите обещахме нулева приемливост към корупцията. Законът за КПКОНПИ се бавеше 6 месеца, за правосъдната промяна, за европейския прокурор, съобщи при започване на конференцията министър председателят Кирил Петков.

Искам да благодаря за голямата храброст на хора като Радостин Василев, който през последните месеци се бореше с всички сили да пребори мафията в спорта, съобщи министър председателят. Благодаря на Георги Георгиев, Иво Атанасов, Николай Радулов, Деян Петков, Светлин Стоянов. Днес видях едни смели хора, които знаят, че тяхната преданост не е към подмолния артист с неговите 20 -годишни другари и Орлин Алексиев и компания, добави Петков. Тези хора са в действителност смели, България има късмет. Мафията одеве загуби съдружния си сътрудник.

Държавата би трябвало да се ръководи от народни представители, които идват всеки ден на работа в тази постройка, а не от сценаристи, някогашни министър председатели в джипки или почетни ръководители от сараи, съобщи вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев.

Мафията загуби опцията да загуби държавно управление. От тук нататък думата е на народа, сподели Василев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР