Изпълнителният съвет на Движение България на гражданите изразява огорчение от

...
Изпълнителният съвет на Движение България на гражданите изразява огорчение от
Коментари Харесай

ДБГ с позиция за напускането на Найден Зеленогорски

Изпълнителният съвет на Движение България на жителите показва оскърбление от решението на господин Найден Зеленогорски да напусне партията, най-много за метода, по който беше направено и определения миг.

Това се споделя в публична позиция на ИС на ДБГ във връзка решението на Найден Зеленогорски и още трима негови съпартийци да изоставен партията. Публикуваме мнението на ДБГ без редакторска интервенция:

"Декларираме своето почитание към приноса на господин Зеленогорски в партийните каузи и желанието му да работи за обединяване на дясното в България. Не считаме, че при съществуването на десетки десни партии, измежду които и такава, учредена наскоро от различен някогашен член на ДБГ, обединяването се реализира със основаването на още една нова, само че желаеме да имаме вяра в искреността на претекстовете.

Напускането на партията месец и половина преди изборите е акт, който цели разколебаването ни в осъществяването на резолюцията на Националното заседание на ДБГ от 30 септември 2019 година за „ разрушаването на монопола на ГЕРБ в локалната власт “. Подобно деяние няма да донесе дял на някой от десните претенденти за кметове в София, а има за цел да навреди на ДБГ и да подкрепи ГЕРБ. Политици с 29 годишен опит добре си дават сметка за това ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР