Изпълнителният продуцент на EastEnders разказа какво ще се случи по

...
Изпълнителният продуцент на EastEnders разказа какво ще се случи по
Коментари Харесай

Какво се случва в EastEnders на Boxing Day? Шефът на сапун разкрива шокиращ резултат от смъртта на Коледа

Изпълнителният продуцент на EastEnders описа какво ще се случи по време на епизода на Boxing Day на следващия ден вечер - след шокиращо ликвидиране.

В тазвечершния епизод на сапунената стратегия на BBC, почитателите гледаха по какъв начин една от Шестте дами убива мъж от Уолфорд в някои големи подиуми. От февруари почитателите с неспокойствие чакат тази Коледа и кой може да почине в последна сметка.

Въпреки че до довечера не знаехме кой е жертвата и килърът, изпълнителният продуцент на сапунка Крис Кленшоу разкри какво могат да чакат почитателите от идния епизод, който ще бъде излъчен вечерта на Boxing Day и в iPlayer на следващия ден сутринта.

„ Събитията на Коледа водят до обвързване на Шестимата – Стейси, Суки, Линда, Шарън, Дениз и Кати дружно и е безвредно да се каже, че нито един от животите им в никакъв случай повече няма да бъде същият “, показа той за това, което следва.

Крис Кленшоу към този момент беше приказвал за претекстовете на Шестимата – и какво би предиздвикало всеки от тях ликвидиране.

„ Стейси се бори след...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР