Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов вярва, че тимът

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов вярва, че тимът
Коментари Харесай

Добрин Гьонов: Ако изградим силен отбор, ще се намесим в борбата за титлата

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов има вяра, че отборът е кадърен да се намеси в битката за купата.

В изявление за предаването " Арена спорт " столичанинът показа упованията си преди мача сред ЦСКА и ЦСКА 1948.

" Срещат се два мощни тима, които до момента не са посочили всичко най-хубаво, с което разполагат. Може би ще има и напрежение. Мисля, че дуелът ще бъде напълно друг по отношение на предходната година. Тогава имаше и напрежение. И двата тима са изменени. Шампионатът е в друга фаза, сега никой не гледа в класирането. Отношенията сред двете управления стартират да намират добра работна среда. Все още има ненужно напрежение. Всичко датира от 2016 година Оттам се получи раздор в идеологиите. Истинските почитатели на ЦСКА надали са удовлетворени от това, което се случва, без значение от тима, на който симпатизират ", съобщи той.

Добрин Гьонов уточни и задачите пред столичния тим за сезона.

" Целим израстване. Миналата година бе много сполучлива. Това ни даде подтик към евротурнирите. Тази година се получи лек спад. Надявам се, че ще си върнем самочувствието и ще влезем в темп, с цел да се представим по-добре от предходната година и в случай че ни се отдаде опция да нападаме купата. Възможно е, само че не би трябвало да го мислим като огромна цел. Ако изградим мощен тим, ще се намесим в битката за купата. Много хора работят да реализираме тази цел. Моята фантазия ЦСКА 1948 да играе в евротурнирите се сбъдна. Предпочитам шампионската купа спрямо Купата на България. Трудно може да бъде прекратена хегемонията на Лудогорец, тъй като работи доста добре с рутина и добра база. През 2012 година съумяха да се възползват от неприятното положение на Левски и ЦСКА. Оттогава единствено надграждат ", добави той.

Изпълнителният шеф на " алените " разкри метода на работа в отбора от управлението, през треньорския щаб и състава.

" Позицията старши треньор е мъчно разбиране в България. Трудно е да намерим верен човек и по тази причина даваме благоприятни условия на развиване на млади експерти. На тях обаче им липсва опита. Любо Пенев и Николай Киров също са показвали, че могат да реализират резултати. Николай Панайотов образува млад екип за малко време. Благодарен съм на всички, с които съм работил. Надявам се българският футбол да има повече млади треньори. Сточйо Младенов е експерт с мнение, останалите би трябвало да се вслушват в него. Цветомир Найденов е покрай клуба, работата с него е позитивна. В България няма задоволително млади фрагменти. Излиза по този начин, че чужденците излизат по-евтино на клубовете. Трябва да има сплав сред чужденци и българи. Не би трябвало да има крайности в съблекалнята. Това е наложително. Ние имаме много български национали. Гордеем се, че имаме национали. Това е заплащане за вярна и дългогодишна работа ", добави той.

Можете да гледате цялото изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР