Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов говори преди началото

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов говори преди началото
Коментари Харесай

Добрин Гьонов: Ще има много емоция, надявам се да победим

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов приказва преди началото на дуела на " алените " против ФКСБ. " Дойде моментът, виждам да изживея всяка една секунда от това. Заслужили сме да играем тук. Нека стартира мачът и се надявам, че ще се успокоим и ще влезем в естествения темп ", стартира Гьонов.

" Оценките, които имаме до момента са единствено и само позитивни. Много съм благополучен, че от румънския тим ни благодариха за положителната организация, което за мен е огромна победа. "

" Винаги съм оптимист. Излизаме - играем. Знаете, че играехме в долните дивизии, пробвахме се и за Купа на Бъгария. Играехме все с по-силни съперници. В подготовката целеустремено играхме с футболни балкански колоси, тъй че да сме готови тук. Каквото и да стане през днешния ден сигурно това е първото полувреме, а второто е идната седмица ", сподели още шефът на ЦСКА 1948.

" Според мен имаме доста преимущества. Чисто спортно-технически Атанас Рибарски и Кирил Котев могат да ви кажат. Създали сме много добра организация, по нищо не отстъпваме на Стяуа чисто организационно. Момчетата имат огромно предпочитание да победят. Ще има доста страст. Надяваме се първоначално футболистите да съумеят да я удържат, да са с хладни мозъци и да изиграят мача по този начин както могат. "

" Аз не съм специалисът по логика на психиката. При всеки е самостоятелно. Ние сме смели. Излизаме с титуляр роден 2003 година. Нямаме боязън да го пуснем и по този начин ще бъде вечно и отсега нататък ", приключи Гьонов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР