Изпълнителният директор на Царско село Иво Андреевски даде интервю ден

...
Изпълнителният директор на Царско село Иво Андреевски даде интервю ден
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на Царско село: Това не е Левски

Изпълнителният шеф на Царско село Иво Андреевски даде изявление ден след успеха на отбора над Левски с 1:0 на „ Георги Аспарухов “. Царско село е водач в шампионата с 7 точки от 3 изиграни мача.

Андреевски приказва пред клубния уебсайт:

– Г-н Андреевски, очаквахте ли, че Царско село може да победи Левски на „ Георги Аспарухов “.

– Ние отидохме с желанието да играем футбол пък каквото се получи. Радостното е, че успяхме на 100% да осъществим тактическите инструкции на треньора и резултатът е законосъобразен.

– 7 точки след 3 кръга, планирахте ли сходен старт?

– По принцип от началото на шампионата успяхме да окомплектоваме добре тима на позициите, на които имахме проблем. Намерихме подобаващите хора и с дребни стъпки вървим напред.

– Хората са споделили, че апетитът идва с яденето. До къде може да стигне Царско село?

– Ние с дребни стъпки, само че решително вървим в вярната посока. В клуба се работи вярно във връзка с селекцията. От 1-2 години нямаме неверни ходове, с който да сме привлекли играчи, които да не покажат своите благоприятни условия. Продължаваме да градим клуба си и считам, че в случай че продължим по този метод да работим в Царско село резултатите ще дойдат.

– Не е загадка, че сте другари с управлението на Левски. Обсъдихте ли към този момент мача по сред си?

– Ясно е, че тимът на Левски изпитва съществени компликации във финансови и спортно-технически аспекти. На сътрудниците от Левски поисквам по-бързо да излязат от обстановката, в която се намират. Футболът в България без мощни Левски и ЦСКА губи. Това не е Левски, който имам в своите показа за водещ клуб.

– Една от обсъжданите тематики е Уесли Ната. Ще остане ли в Царско село или ще бъде продаден?

– Този въпрос ще се реши в границите на няколко дни. Ще имаме изясненост какво ще се случи с него. Ние като управление би трябвало да създадем това, което е най-хубавото за клуба и за футболиста. Не го продаваме непременно и ще одобрявам най-хубавата оферта, която е и за двете страни. Имаме време и не бързаме.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР