Изпълнителният директор на ПФК Левски Павел Колев заяви пред медиите,

...
Изпълнителният директор на ПФК Левски Павел Колев заяви пред медиите,
Коментари Харесай

Акциите на „Левски“ са при Павел Колев


Изпълнителният шеф на ПФК Левски Павел Колев съобщи пред медиите, че в действителност е получил акциите на клуба от Сашо Диков и ги е прибрал в офиса си, съобщи БНР.

" Няма смяна в собствеността и притежател продължава да е Георги Попов. Това, което можем да създадем, е да се опитаме да разгадаем този проблем. Търсих Васил Божков, няма връзка с него сега. Акциите са прибрани в касата на клуба и не можем да разполагаме с тях. Те се водят на Георги Попов. Ако се свържем с тях, ще разясняваме. Всички разновидности са вероятни сега ", съобщи Колев, който добави, че цялата администрация на " сините " работи и няма да има оставки.

Той се надява да позволи проблема посредством дипломация, без да посочи по какъв начин.

" За мен " Левски " като клуб със 106-годишна история не заслужава това, което му се случва, само че това е нещо, което не зависи от нас. Надявах се, че след диалозите, които съм провел със притежателите, те ще се разделят с акциите по метод, по който би трябвало да разреши на клуба да се бори за съществуването си. Надеждата сега е в последователите. В момента не можем да платим на футболистите. Не е доста редно да разчитаме единствено на почитателите, поради икономическата обстановка, само че друга опция нямаме. На този стадий имаме цялостно разбираме от играчите ", добави шефът.

Колев посочи, че е получил нови оферти за вложители на футболния клуб.

" Само тази заран получих още две оферти, които не съм имал време да прегледам съществено и да вляза в диалози. Нека не разясняваме, тъй като не съм прочел деликатно писмата. И двете компании са български, като едната е огромна. От много време водим диалози и с задгранична компания, а аз очаквам инспекция за честност, с цел да знаем дали да продължим. Трябва да проверим паричните потоци и историята на компанията “, приключи Павел Колев.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР