Изпълнителният директор на Нет Инфо поема функцията и на ръководител

...
Изпълнителният директор на Нет Инфо поема функцията и на ръководител
Коментари Харесай

Александър Варов ще ръководи новосформиран екип в United Media

Изпълнителният шеф на Нет Инфо поема функционалността и на началник на мултинационалния екип за цифрова реклама и доходи в United Media

Изпълнителният шеф на цифровата медийна и софтуерна компания Нет Инфо, част от Нова Броудкастинг Груп, Александър Варов ще управлява и новосформирания екип за цифрова реклама и доходи в United Media.

Целта на новосъздадения мултинационален екип е да разшири бизнеса на United Media посредством новаторски тактики за продажби. Решението е в сходство с упоритостта на водещата медийна компания в Югоизточна Европа за разгръщане на пазарното й наличие, подсилване на връзките с клиентите и потребление на многочислените благоприятни условия, които дава цифровият свят.

Дейността на екипа ще обхване 40 значими интернет уеб страницата, част от United Media, затвърждавайки позицията на компанията като пазарен водач в цифровото пространство.

Като основен изпълнителен шеф на Нет Инфо, Александър Варов носи богат опит в тази нова позиция. Той може да се похвали с дългогодишна експертиза в построяването на цифрови артикули и повече от две десетилетия сполучливо направлява развиването на цифровия маркетинг в България.

" Щастливи сме, че почитан експерт като Александър Варов ще управлява нашия екип за цифрови продажби. Той има знанията, както и инструментите, които ще ни оказват помощ да се уверим, че бизнесът ни ще остане сполучлив и през идващите години " – съобщи основният изпълнителен шеф на United Media Александра Суботич.

" Ще създаваме и прилагаме новаторски тактики за продажби, като подсигуряваме безупречна съгласуваност на другите пазари. Подходът ни постоянно ще се управлява от количествено измерими резултати и ние се ангажираме да разчитаме на числени индикатори за оценка и взимане на решения " – показа от своя страна Александър Варов.

Преди да поеме ролята на основен изпълнителен шеф на Нет Инфо, той играе основна роля в мениджмънта на компанията като следи за подобряването и разширението на нейното портфолио. Нет Инфо е водещата цифрова медийна и софтуерна компания в България, която дава необятна гама от рекламни артикули, с обсег до над 86% от интернет потребителите в страната през 2023 г.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР