Изпълнителният директор на Миньор (Перник) Велизар Димитров се съгласи да

...
Изпълнителният директор на Миньор (Перник) Велизар Димитров се съгласи да
Коментари Харесай

Велизар Димитров: Миньор е символ на мъжество и винаги играем за победа

Изпълнителният шеф на Миньор (Перник) Велизар Димитров се съгласи да показа упованията си по отношение на идния мач на " жълто-черните " с Монтана, който е през днешния ден от 19:30 часа на стадион " Огоста " в северозападния град.

Ето какво съобщи той особено за формалния уебсайт на клуба:

" Един различен ще се изправят два обичайни за България тима и се надявам да се получи стойностен и хубав мач. Това ще е среща сред съперници, чието място е в елита и съм уверен, че не е надалеч времето, когато ще бъдем един против различен в най-горното равнище на родния футбол. Срещаме сериозен противник и ще играем на прекрасен за българската реалност стадион, а това е причина за качество.

Ще подходим с цялото почитание и почит към отбора на домакините, които разполагат със сериозен треньор и доста положителни реализатори, само че ние ще излезем с мисълта да покажем най-хубавото от себе си и да победим. Отборът на Миньор (Перник) потегля за стадион " Огоста " с единствената цел да отбрани името си, както и достойнството на нашия град. Задачата ни е победа, тъй като Миньор е знак на геройство и във всеки мач би трябвало да играе само за трите точки.
 Антони Здравков: Надявам се да спечелим против Миньор
Антони Здравков: Надявам се да спечелим против Миньор

Интервю с треньора на Монтана

Нямам никакви терзания по отношение на дуела, защото виждам упоритостта на футболистите и треньорите. През паузата за националните тимове спортно-техническият щаб отпред с Христо Янев свърши доста работа и съм уверен, че са изчистени част от грешките, които бяха допускани в предходните дуели.

Не вършим нещастия, когато стъпим изкривено, тъй като този план занапред се гради и тимът израства. Фактът, че 7 от 14-те ни победи през сезона са с по 1:0 приказва за тактическа просветеност и себераздаване от страна на футболистите, които съумяват да наложат волята си на терена.

Сигурен съм, че на трибуните в Монтана ще има задоволително на брой аудитория, с цел да се получи същински театър. Искам да прикани нашите почитатели още веднъж да бъдат до тима и показвайки голямата си обич към Миньор, както е било постоянно, да бъдат нашият 12-ти състезател и дружно да победим ", съобщи Димитров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР