Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира предстоящия мач на

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира предстоящия мач на
Коментари Харесай

Петричев: Няма нищо около новия треньор, шансовете са 50 на 50 срещу ЛАСК

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев разяснява идния мач на тима с ЛАСК Линц от групите на Лига Европа. Според него “орлите” разполагат с доста положителни футболисти, които могат да се оправят с предизвикването пред тях.

“Очаквам да създадем добър мач против ЛАСК. Ако се поздравим с победа ще е най-добре. Доказали сме през годините, че в сложни обстановки намираме себе си и демонстрираме добра игра. Дано и в този момент да стане по този начин.

Всичко зависи от момчетата на терена. Ако изпълнят напътствията на треньорския щаб, би трябвало да се получи добър мач. Без подозрение Лудогорец разполага с положителни футболисти, които могат да играят на това равнище сполучливо. Надявам се всичко да бъде наред.

На този стадий няма нищо към новия треньор. В момента по-важно е представянето в мача с ЛАСК, а не дали се договаря с нов треньор. Всички сме съсредоточени върху срещата, защото загубихме първия дуел. Не мога да кажа дали сме любимец в мача. Шансовете са 50 на 50 ", съобщи Петричев преди заминаването на " орлите " за Австрия.

Двубоят е на следващия ден вечер (29.10) от 19:55 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР