Изпълнителният директор на Лийдс Ангъс Кинеар заяви, че би било

...
Изпълнителният директор на Лийдс Ангъс Кинеар заяви, че би било
Коментари Харесай

Шефът на Лийдс: Ще бъде национален срам, ако не завършим сезона

Изпълнителният шеф на Лийдс Ангъс Кинеар съобщи, че би било народен позор, в случай че първите две равнища на британския футбол не се завърнат към игра, а останалите топ шампионати на Европа го създадат. Той призна, че първенецът на Чемпиъншип е подготвен и желае да се завърне в игра, без значение че в случай че сезонът бъде преустановен в този момент, то Лийдс биха получили промоция за Висшата лига.

В документално изказване към Yorkshire Evening Post шефът декларира: " Англия има едни от най-хубавите спортни учени и футболни админи и е извънредно време ние като спорт да спрем да посочваме единствено проблемите, а да стартираме да търсим и решения. Ще бъде народен позор, в случай че Бундеслигата, Ла Лига и Серия " А " са в положение да завършат сезона безвредно, а Висшата лига и Чемпиъншип не могат да последват този образец ".

Leeds chief executive Angus Kinnear has claimed it would be a " national embarrassment " if England's top two divisions could not complete their seasons.
— Sky Sports News (@SkySportsNews) May 22, 2020
Играчите от Висшата лига започнаха да се завръщат на подготвителните терени при започване на тази седмица, откакто бяха тестувани за ковид и бяха открити единствено 6 позитивни проби от общо 748 резултата. Второто равнище на футбола в Англия сформира свои лични протоколи за тренировки, като също по този начин удостовери, че в случай че играта не е в положение да се възобнови, то класирането ще се дефинира по системата за точки на мач и по този метод биха се разпределили промоциите и изпаданията. Така тимът на Лийдс сигурно би се завърнал във Висшата лига.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР