Изпълнителният директор на Левски Павел Колев остана много разочарован от

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев остана много разочарован от
Коментари Харесай

П.Колев: Само коронавирусът може да спаси Левски

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев остана доста отчаян от загубата с 1:2 от Славия на " Герена ". Той съобщи, че само коронавирусът може да избави " сините " в идното домакинство на Лудогорец от 1/4-финалите за Купата на България.
Изказването му беше намек, че е по-добре мачът да бъде отсрочен поради кадровите проблеми на Петър Хубчев и формата на 26-кратния първенец на България. Левски е без победа от началото на пролетния дял – две равенства с ЦСКА (0:0) и Черно море (2:2) и днешното проваляне от " белите ". 
" Загубихме справедливо и с добър резултат предвид на показаното. Бяхме надиграни. Честитя на Славия. Трябва да питате треньорите дали тимът ще успее да усъвършенства представянето си за Лудогорец. Ако не го създадат, би трябвало да стискаме палци коронавирусът да се популяризира и да не играем мач. Това държание не отива на клуб като Левски, не отива на футболисти, които носят синята фланелка ", сподели Колев.

" Похвалите са напълно за публиката, която и през днешния ден ни оказа помощ. Не мисля, че играчите не са желали да играят добре. В такава сложна обстановка си проличава кой има темперамент и кой не. Когато един треньор на Левски не може да завоюва три мача подред, може да се сътвори напрежение. Аз в този момент приказвах с треньорите, само че не мисля, че съм създавал напрежение. Трябва да се съберат в пестник и да покажат, че това не е действителното равнище на тима. Има някакви напрежение в някои играчи, които през днешния ден не демонстрираха какво могат. В миг, когато публиката повярва на тима и има шансове за нещо, очевидно се срутва нещо при нас ", добави Колев.i
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР