Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви пред Канал 3,

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви пред Канал 3,
Коментари Харесай

Павел Колев: Пандемията отказа спонсор на Левски

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев разгласи пред Канал 3, че договарянията с нов спонсор за клуба са осуетени, поради обстановката с пандемията от ковид. Той призна, че не знае по какъв начин тази конюнктура ще се отрази на сините, неналичието на мачове и опцията на последователите да оказват помощ финансово. Колев изясни, че сега клубът има разноски, само че няма да има доходи от продажба на билети или продукти, тъй като и фенмагазинът е затворен. Администрацията е разпусната, само шефът ходeл до офисите на клуба да прави неотложни задания.
Павел Колев се причисли към мнението, че решението за отсрочване на Европейското състезание по футбол за идната година е вярно.
Изпълнителният шеф на Левски пожела на притежателя на Лудогорец Кирил Домусчиев бързо възобновяване. Босът на първенците през вчерашния ден призна, че е диагностициран с COVID-19.
" Пожелавам на Кирил Домусчиев бързо възобновяване. Toва е вцепеняваща вест. Надявам се пандемията да подмине с цялостната си тежест България, освен поради футбола, а и с цел да възстановим естествения си метод на живот ", съобщи Колев пред Канал 3.
" Държавата реагира съответно, БФС и клубовете също. Остава да стискаме палци и да се надяваме по-бързо болестта да бъде овладяна и да отмине ", добави шефът на " сините ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР