Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира актуални теми, свързани

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира актуални теми, свързани
Коментари Харесай

Павел Колев скочи на медиите заради лъжите и глупостите, каза за идиотите...

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев разяснява настоящи тематики, свързани с клуба. Той употребява за естрада формалната си страница в обществената мрежа " Facebook ". Заяви, че го прави за първи и финален път. Колев още веднъж не е удовлетворен от избрани медии и метода им на поднасяне на информация.

Ето какво написа той:

" Вярвах, че Левски би трябвало да излезе от спиралата на непрекъснатите опровержения на всеки слух, който се понася в общественото пространство. Трудно ще е. Това е първият и, апелирам се, последният път, в който ще употребявам персоналната си страница, с цел да напиша обстоятелствата. Не е редно, само че очевидно няма различен метод. Другият метод е да превърнем уеб страницата на Левски в платформа за опровержения и разяснения. Няма да стане!

Факт 1: Миналата седмица разговарях с Дафо по телефона, направиха го и други чиновници на клуба, пожелах му бързо възобновяване и го уверих, че може да разчита на поддръжката на клуба и ще поемем всички разходи по лекуването му. Лъжата: Дафо е бил уволнен, до момента в който лежал в болница (дали идиотът, популяризирал това, си е давал сметка какво можеше да аргументи на бате Дафо с тая " велика " вест, в случай че не бях приказвал с него авансово, с цел да му кажа, че няма такова нещо, нямам концепция. Съмнявам се).

Факт 2: Божката-домакинът си работи всеки ден на стадиона и за неволя на " осведомените " и с него съм разговарял още предходната седмица, тъй като и до мен доближиха някакви клюки. Успокоих го, обсъждахме оборудването и началото на подготовката. Възпитан съм в убеждението, че диалогът сред двама мъже да си остане сред тях. Затова и не обръщах внимание на нелепостите, които се говореха в това време, само че очевидно съм подценил мащаба на простотията.

Факт 3: Димитър Иванков не е бил освобождаван от Левски. Ще се оперира на 20 юни, тъй като от 5 месеца работи със разкъсан менискус. Клубът ще заплати интервенцията и възобновяване. Чакаме го да се върне в края на годината, по-силен отпреди ".
 Павел Колев: Решихме, че школата се нуждае от промяна без присъединяване на Боримиров, не виждам драма в това
Павел Колев: Решихме, че школата се нуждае от промяна без присъединяване на Боримиров, не виждам драма в това

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР