Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви категорично, че изразената

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви категорично, че изразената
Коментари Харесай

Шеф в Левски: Подкрепяме Борислав Михайлов, но...

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов съобщи изрично, че изразената по-рано поддръжка към Борислав Михайлов в идните избори за президент на Българския футболен съюз не връзва по никакъв метод ръцете на клуба. Иванов посочи, че „ сините ” остават в позиция задоволително ясно да изразят несъгласието си, в случай че получат съображение за такова по отношение на политиката и дейностите на родната футболна централа.

Шефът на Левски също по този начин разясни, че поддръжката на клуба по никакъв метод не е обвързана с заричане „ сините ” да излъчат собствен човек в новия Изпълком.

„ Дискутирали сме в клуба кандидатурите за президентския пост в БФС. Не беше затворен диалога. Имахме диалог в Управителния съвет, а след това събитията по този начин се стекоха, че трябваше да почистим нещата. Всички хора в УС бяха почти на една и съща позиция. Дали е била полемиката тежка? Не, не е била ”, разяснява Иванов в просторно изявление за „ Домът на футбола ” по DIEMA SPORT.

„ Не желая тук да заемам позицията на претендентите за президент на БФС, те би трябвало да имат опцията да показват вижданията си. Това, което четем в медиите, и това, което нашите почитатели показват като позиция, са положителни насочни точки, с цел да разберем къде са фокусирани тематиките. И ние сме „ за ” повече български деца да играят футбол. ”

„ Знам, че други клубове имат хора в Изпълкома. Не, няма заричане към нас да имаме хора там. Дали има потребност от кадрови промени там? При състояние, че ще се реализират по-добри резултати и в случай че това е методът – да. Иначе като промени в името на самите промени не е обосновано. Дали Левски би трябвало да има представител в БСФ? Да, би трябвало да е някой от висшето управление, само че не мога да натрапвам кой. ”

„ Искрено се надявам, че по отношение на съдийството да не са се просто „ изгладили нещата ”. Ние продължаваме да бъдем в позиция, че в случай че останем недоволни от съответни дейности от БФС нашият глас ще продължи да се чува. Ние не сме оповестили поддръжка към господин Михайлов от позиция на това, че каквото той каже, това ще вършим. Когато считаме, че нещата не са наред, си резервираме правото да го споделяме и да приказваме. ”

„ Въпросите по отношение на съдийството са още една тематика, която би трябвало да се добави от претендентите за президент. Като общи тематики, имаме визия какво желаеме да се промени. ”

Колкото до общественото разграничаване на част от почитателите по отношение на изразената към Михайлов поддръжка, Иванов съобщи: „ Очаквах, че ще има сходна реакция от концерн „ Синя България ”. С сътрудниците се виждаме и си приказваме по доста действия, които реализираме дружно. Не ме изненадва тяхното разграничаване. Ако ни бяха потърсили, преди да пуснат декларацията, щяха да научат някои неща за нашите причини. Ние почитаме тяхното решение да изразят обществено мнението си, отлично на тях. ”

„ Разединение сред клуба и последователите? Във вижданията по тази тематика има разнообразни гледни точки. Можем да го кажем като факт. Моите упования е, че това няма да е обвързвано с поддръжката към самия тим. Съвсем не си поисквам сходно нещо.  Колкото до наличието на стадиона, основният въпрос е какво ще покаже тимът след зимната пауза, дали ще бъдем заслужен кандидат за купата и Купата ”, сподели още Иванов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018​
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР