Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков заяви, че ще даде

...
Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков заяви, че ще даде
Коментари Харесай

Ивайло Ивков дава на съд член на Надзорния съвет в Левски!

Изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков съобщи, че ще даде двама души на съд. Единият е част от клубното приложение на „ сините “, а другият е член на Надзорния съвет на клуба.

“Може да пълзим, само че ще стигнем върха рано или късно. Или най-малко ми се желае да е по този начин. Да не си слагаме химери и след това да сме разочаровани “, показа Ивков по време на срещата със сдружението „ Левски на Левскарите “. 

„ За мен действителността беше, когато бизнесът види какъв брой хора и с каква обич поддържат тима, да се включи. За задачата би трябвало и клубът да ги одобри. Сега имам доста рестрикции. Не можем да сключим контракти даже с искащи. Те знаят – ябълката на раздора беше контракт с efbet, който аз смятам, че привлякох за клуба близо 400 хиляди лв.. В същото време бях упрекнат и това би трябвало да се знае, че съм ощетил клуба с 80 хиляди лв., тъй като те щели да договорят по-добра цена. Клеветниците ще бъдат дадени на съд и повече няма да подхващам тази тематика. Вчера ме разубеждаваше изпълнителният шеф. Казах му, че моето име, каквото и да се случва, ще остане неопетнено, тъй като през живота ми никой не ме е упреквал в това. Това беше оповестено сред редовете. Не ме отбрани нито притежателят, който знаеше през цялото време за тази договорка, а точно ЛЕД системата “, продължи той.

„ Сключих контракт за 25 минути на 2400 лв. без Данък добавена стойност, каквато беше цента, избрана от клуба с еfbet, посредством и на моя персонален контакт там. След като те дават Betano, за какво аз да не извикам еfbet. На мача с Пирин за 2 хиляди лв.. За всички останали мачове демонстрираха интерес. Беше ми взет договорът от генералния спонсор и сега съм упрекнат, че те са подписа контракт на 1500 лв., а видиш ли, в случай че аз не съм договарял, щели да сключат на 1800. “

„ Само да ви кажа, че от момента, в който съществуваше системата, досега, в който аз договорих, един лев не е пристигнал по тази линия в клуба от тях. Така че, единият в нашето приложение, другият – член на Надзорния съвет, ще бъдат дадени в деня след Общото заседание на съд от мен “, сподели още Ивков по време на срещата със сдружението „ Левски на Левскарите “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР