Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов обяви, че

...
Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов обяви, че
Коментари Харесай

Добрин Гьонов: Целта пред ФК ЦСКА 1948 е класиране в Европа

Изпълнителният шеф на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов разгласи, че задачата пред тима за новия сезон е класиране в Европа. Той добави още, че Тодор Киселичков остава отпред на отбора.

" Искаме ФК ЦСКА 1948 да се класира в Европа през новия сезон. Тодор Киселичков ще продължи да води тима след положителните резултати, които реализира в първата шестица ".

" Ивайло Чочев е футболист на ФК ЦСКА 1948. Той се върна от лагер с националния тим, в този момент е в отмора. Очакваме го да се причисли към лагера в Банско и да води тима, като един същински водач, какъвто е той ".

" Сметки не сме правили и в никакъв случай няма да вършим. Това, че влязохме в шестицата ни даде опция да играем против най-хубавите тимове в България, и мисля, че го направихме по най-хубавият метод. Това е методът да се развиват българските футболисти. Ние съблюдаваме всички правила и играем, с цел да победим във всеки един мач ".

" Нямаме концепция какъв ще е форматът на шампионата, чакаме да ни кажат. Имахме някакви индикации по кое време ще почне шампионата и по тях направихме програмата. Ще се съобразим с решението на БФС ".

" Последните шест месеца прекарахме в периодично повтаряне на базите - Бояна и Правец. Това са две от най-хубавите бази в България. Нашите футболисти получават най-хубавите условия да се трудят и да се развиват ", сподели изпълнителният шеф на ФК ЦСКА 1948.
 ФК ЦСКА 1948 има нов треньор на вратарите
ФК ЦСКА 1948 има нов треньор на вратарите

Тихомир Тодоров ще приготвя Даниел Наумов и компания
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР