Изпълнителният директор на Ел Би Булгарикум внесе сигнал до главния

...
Изпълнителният директор на Ел Би Булгарикум внесе сигнал до главния
Коментари Харесай

Шефът на Ел Би Булгарикум внесе сигнал в прокуратурата за нарушения от 1,5 млн. лева на старото ръководство

Изпълнителният шеф на " Ел Би Булгарикум " внесе сигнал до основния прокурор по отношение на установени нарушавания в сдружението и вреди в размер на над 1,5 млн. лева, нанесени от предходното управление. Това оповестиха от пресцентъра на " Ел Би Булгарикум " .

Изпълнителният шеф на компанията Ивайло Лилов е внесъл сигнал до Борислав Сарафов по отношение на установени нарушавания в активността на сдружението и нанесени вреди в размер на над 1,5 млн. лева за интервала от 01.01.2023 – 30.09.2023 година

Сигналът касае главните аргументи за фрапантно влошените финансови индикатори на компанията и лицата, които са директно ангажирани с управнически функционалности в интервала на осъществяване на противоправни дейности, довели до неоспорим нездравословен резултат за сдружението.

Основните посоки, в които са установени нарушаванията са свързани с водената ценова политика и опцията да са безпричинно обогатени трети лица за сметка на " Ел Би Булгарикум “ ЕАД. Сключването на неизгодни контракти за транспортни услуги, като за част от тях не са налице документи удостоверяващи конкурсна процедура и са подписани при доста по-високи цени от тези по настоящите. Необосновано високите разноски за юридически услуги, които дублират активността на Правна дирекция на сдружението, в това число са установени случаи за една и съща активност сдружението е задължено да заплати два пъти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР