Изпълнителният директор на bTV Media Group Флориан Скала продължава да

...
Изпълнителният директор на bTV Media Group Флориан Скала продължава да
Коментари Харесай

Отново промени в мениджмънта на bTV Media Group

Изпълнителният шеф на bTV Media Group Флориан Скала продължава да прави промени в мениджмънта на групата

Още по тематиката
Телевизията освободи изпълнителния шеф на радиогрупата си Васил Димитров

Агенцията " Пиеро 97 " дължи огромна сума пари за излъчени реклами на bTV
Поредна смяна в мениджмънта на компанията разгласи през днешния ден bTV Media Group. Преди близо три месеца компанията се раздели първо с

Днес bTV разгласи, че актуалният шеф " Правни и бизнес взаимоотношения " Господин Йовчев става член на борда на шефовете, където заема мястото на Едмунд Апелт, който остава основен действен шеф в компанията. Един от членовете на борда Давид Щепан пък поема поста основен финансов шеф.
Господин Йовчев

Преди това след раздялата с Васил Димитров Щепан и Йовчев получиха позицията на изпълнителни шефове на

Давид Щепан е част от CME повече от седем години и е управлявал голям брой планове в другите територии на групата. През май 2016 година той става член на борда на шефовете на bTV Media Group. На позицията основен финансов шеф Щепан, който до момента заемаше позицията финансов шеф, ще продължи да ръководи финансовите политики на медийната група.

Новият член на борда Господин Йовчев има над десетгодишен опит в телекомуникационната и медийната промишленост. Той ще продължи да заема позицията шеф " Правни и бизнес взаимоотношения " и да управлява правния отдел на медийната група.
Давид Щепан

В формалното известие до медиите основният изпълнителен шеф на bTV Media Group Флориан Скала дефинира Господин Йовчев като " предан и умел експерт, който без подозрение ще бъде мощно попълнение в борда на шефовете ". По мнението на Скала Давид Щепан и Господин Йовчев в допълнение ще засилят позициите на медийната група в България.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР