Изпълнителният директор на Activision Publishing Ерик Хиршберг обяви вчера, че

...
Изпълнителният директор на Activision Publishing Ерик Хиршберг обяви вчера, че
Коментари Харесай

Шефът на Activision се оттегля от поста си

Изпълнителният шеф на Activision Publishing Ерик Хиршберг разгласи през вчерашния ден, че има намерение да напусне компанията, предава Venturebeat, базирайки се на удостоверение от представител на компанията, уточнявайки, че Хиршберг няма да е част от Activision след приключване на контракта му в края на март.

„Ерик имаше сполучлива кариера, достави ни доста исторически триумфи и ни напуща от една висока позиция след страхотната 2017“, споделят от компанията. „Ние сме признателни на Ерик за мощното му управление по време на неговото ръководство. Той напуща с нашето най-високо почитание и признателност за направеното от него за компанията“.

Хиршберг е част от Activision от 2010, когато идва от маркетинговата организация Dutch L.A., където е изпълнителен шеф и основен креативен управител. Управлението на Хиршберг в Activision е белязано от триумфите на Call of Duty и излизането на Destiny. Само преди дни работата му получи следващо самопризнание, когато се разбра, че най-продаваната игра в световен проект е новия CoD.

„Това е удивителна компания. Такава, която постоянно доставя епични прекарвания на нашите почитатели в мащаби, в които никой различен не може. Не усещам нищо друго с изключение на удивление за невероятния екип, който имах честа да повеждам. И съм благодарен на Боби (Боби Котик, изпълнителният шеф на Activision Blizzard) за това, че ми даде тази трансформационна за мен опция и още за това, че притежаваше визията и убедителността да издигне човек с креативен профил за роля от сходен мащаб“, споделя на собствен ред Хиршберг.

От Activision споделят, че към момента нямат подготвен заместител на Хиршберг.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР