Изпълнителната комисия на ГЕРБ избра Мирослав Петров за кандидат-кмет на

...
Изпълнителната комисия на ГЕРБ избра Мирослав Петров за кандидат-кмет на
Коментари Харесай

ГЕРБ посочи кандидата си за кмет на Плевен

Изпълнителната комисия на ГЕРБ избра Мирослав Петров за кандидат-кмет на партията в Плевен. Той е регионален координатор на ръководещата партия от към два месеца. В началото на този мандат на ГЕРБ бе назначен за регионален шеф на Плевен.
Мирослав Петров бе един от седемте кандидатури за кметския стол, номинирани от събранието на плевенската общинска  организация на ГЕРБ на 25 юли. При гласуването тогава най-вече гласове събра най-младият общински консултант в Плевен Йордан Грижов – 233 гласа. Втори остана ръководителят на Общинския съвет в града Мартин Митев с 209 гласа, а трета - със 179 гласа, беше Петя Василева, ръководител на общинската конструкция на ГЕРБ. Изпълнителната комисия на партията обаче е решила, че Петров има най-големи шансове да завоюва идните кметски избори.
Мирослав Петров е бакалавър по „ Контратероризъм “ от Военната академия във Велико Търново и магистър по „ Социален мениджмънт ” от Стопанската академията „ Димитър Ценов “ в Свищов. През 2005 и 2006 година Мирослав Петров сполучливо приключва образования на ФБР /ИЛЕА/, надлежно в Унгария и Съединени американски щати. Има дълготраен опит на всички равнища в системата на Министерство на вътрешните работи като през февруари 2013 година е назначен за шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи – Плевен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР