Изпълнителката влезе със сериозна заявка в кухнята на шеф Ангелов,

...
Изпълнителката влезе със сериозна заявка в кухнята на шеф Ангелов,
Коментари Харесай

Стана известен кой е победителят от звездния отбор в Hell`s Kitchen

Изпълнителката влезе със сериозна поръчка в кухнята на началник Ангелов, а напълно скоро ще бъде оповестена за звездата, която най-добре готви в България.

В конкуренцията за огромната победа през февруари влязоха Гатьо от Игри на волята, Коцето Калки, рокаджията Тома, сексоложката Наталия Кобилкина, артистът Китодар Тодоров, ергенката Алекс Гърдева, сладката влогърка Изи и победителката от " Мастършеф " Радка Булман. Последната към този момент си потегли, откакто отпадна точно от Бони.

Както е известно, " Хелс китчън " не се излъчва в действително време, а няколко седмици обратно. А успеха на Бони била сигурна, издават от екипа на началник Ангелов. Коронацията на певицата би трябвало да бъде при започване на идващия месец, а феновете ще видят това през май. Шеф Ангелов още изначало си харесва изпълнителката, а тя не го разочарова. Бони се слави като една от най-хубавите кулинарки измежду попфолкаджийките.

Певицата е закърмена с готвене. Знае остарели, само че доста вкусни предписания и никой от съперниците й в шоуто не можел да й стъпи на вкуснотиите, които подготвя.
Че Бони е огромният победител във второто издание на тим " Звезди " в " Хелс китчън ", приказва и фактът, че точно изпълнителката е най-често лансираната звезда в ефира на Нова тв, където тече шоуто. Певицата през ден обикаля студиата, с цел да разкрива за живота си в кухнята на началник Ангелов.

Припомняме, че предишният сезон успеха завоюва Виктория Капитонова.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР