Изпълнителката хич не отразява хорското мнение Фолк изпълнителката Галена хич

...
Изпълнителката хич не отразява хорското мнение Фолк изпълнителката Галена хич
Коментари Харесай

Тази певица тръгна без гащи, на офицално събитие дойде без бельо

Изпълнителката никак не отразява хорското мнение

Фолк изпълнителката Галена никак не отразява хорското мнение и очевидно не се впечатлява изключително, в случай че би трябвало да се пусне и без бикини. На светско събитие тя се осмели да се покаже с необикновен тоалет. Макар панталонът и “жилетката ” ѝ да са много елегантни, въпреки всичко по-впечатляваща се оказа долната част.

Черното “бижу ” е снабдено с две огромни пеперуди, компактно изрязани по тялото. Блестящи камъни пък покриват ръбовете, а от метода, по който е завършена дрехата, може да се заключи, че Галена е пропуснала бельото.

Стандартните бикини или прашки няма по какъв начин да бъдат облечени с сходен тоалет, защото ще се виждат и от два километра. Така най-подходящото пояснение в тази ситуация е, че певицата просто е останала без гащи. Официалният темперамент на събитието по никакъв начин не я тормози и в случай че дрехата заслужава някои жертви, за какво не?

Лятото е в разгара си и евентуално жежките пристрастености изискват и смели решения. Почитателите на изпълнителката също прекаляват със суперлативите по стайлинга ѝ, макар че като цяло визията ѝ е много семпла. Макар постоянно да си разрешава непредвидени комбинации, този път Галена остава в границите на добре познатото черно. Не не помни обаче и провокацията – с риск да вперим взор в бельото ѝ или по-скоро в неналичието му.
                             
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР