Изпадналият в затруднение окръжен прокурор на окръг Фултън Фани Уилис

...
Изпадналият в затруднение окръжен прокурор на окръг Фултън Фани Уилис
Коментари Харесай

Окръжният прокурор Фани Уилис лично помага при отговора на съда в петък на обвинения в афери в изборно дело

Изпадналият в усложнение областен прокурор на окръг Фултън Фани Уилис персонално оказва помощ в подготовката на правосъден отговор, който би трябвало да бъде подаден в петък против опит да взе участие в делото за изборна машинация в Джорджия хвърлени въз основа на хипотетичната й спекулация с основния прокурор, който тя назначи – изказване, което тя може даже да не отхвърли, споделиха източници.

Офисът на Уилис има време до петък да подаде документи, противопоставящи се на опита на съобвиняемия на Тръмп Майк Роман да отдръпна наказателните обвинявания против него на учредения за спор на ползи въз основа на хипотетичната спекулация на Уилис със специфичния прокурор Нейтън Уейд.

Адвокатът на Роман твърди, че Уилис е платил на Уейд извънредно висока заплата, с цел да води делото против Доналд Тръмп — и неговите 14 съобвиняеми — макар неналичието на прокурорски опит на Уейд и по-късно тя се е възползвала от заплащането му, когато той я е почерпил с ваканции. Други обвинени, в това число някогашният президент, след т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР