Изпадналата в беда благоевградчанка Румяна Тодорова е майка на участничката

...
Изпадналата в беда благоевградчанка Румяна Тодорова е майка на участничката
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво се случва с едно от децата на благоевградчанката Румяна, която искаше да се самоубие

Изпадналата в неволя благоевградчанка Румяна Тодорова е майка на участничката в кулинарното тв шоу Лъчезара Павлова. Жената се грижи сама за по-малката дъщеричка, 13-годишната Ерика.

52-годишната Тодорова разкри, че мъжът й Кирил Павлов е липсващ безследно преди 11 години и тя отглежда в бедност по-малката си щерка, която не получава никакви помощи, а само 37 лева детски.

„ Голямата щерка Лъчезара от половин година не живее с нас в квартирата в кв. „ Струмско”, наложи се от дребна да работи, с цел да се устоя. Но дребната е ученичка в седми клас и се нуждае от моите грижи и средства.


Лъчезара работи в заведение в центъра на Благоевград, където притежателите й я предизвикват да се развива професионално в областта на готварството. Попадна на добър колектив и там се научи да готви ", споделя благоевградчанката пред " Струма ".

" С правна помощ внесох документи за приемане на прехрана на Ерика, както и за приемане на помощ от Общински съвет – Благоевград. Получих еднократна обществена помощ в размер на 375 лева, сумата облекчи тежкото ни финансово състояние. Вече имам ориз, фасул и картофи. Благодаря на всички хора, които се отзоваха на нашия вик за помощ, получихме и колета с доставка. Шофьор на ТИР персонално пристигна и ни даде 50 лева, донесоха ни и дърва за огрев. Аз съм единствено една българска майка, която по неприятно стичане на събитията изпадна в тежка финансова рецесия. Не желая децата ми да страдат, уповавам се да получим общинско жилище, та най-малко да имаме сигурен покрив над главата си”, заключи с болежка Румяна Тодорова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР