Изпаднала проститутка тормози цял квартал в пловдивския район Западен, съобщава

...
Изпаднала проститутка тормози цял квартал в пловдивския район Западен, съобщава
Коментари Харесай

Пловдивски квартал пропищя от мургава проститука

Изпаднала продажница тормози цялостен квартал в пловдивския регион „ Западен ”, оповестява TrafficNews.bg, базирайки се на възмутена гражданка.  През последните месеци дамата, която е от ромски генезис, трайно се е настанила на спирката на бул. „ 6 септември ” до новата детска градина „ Мир ”. „ Това създание е по през целия ден тук. През множеството време спи, само че като се разсъни става ужасно - вика, крещи, съблича се гола… даже не крие, че е проститутка”, жалва се дамата.

Тя изяснява, че отсам минават и доста туристи и чужденци, които гледат и не имат вяра на очите си по какъв начин тази жена е оставена да безчинства на толкоз оживено място. Наскоро даже група гребци от Украйна създали цялостен клип с простотиите й. Ромката била и непрестанно пияна, а по всичко личало и че не е добре душевен.

Кметът на регион „ Западен” Димитър Колев съобщи, че още през днешния ден ще се направи взаимна акция с служителите на реда от Второ районно управление (на МВР) и общинска защита, с цел да изгонят дамата от спирката. Те ще преценяват на място дали е належащо и наличието на здравните управляващи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР