Изпаднал съм в доста заплетена ситуация. Случи се, че се

...
Изпаднал съм в доста заплетена ситуация. Случи се, че се
Коментари Харесай

Любовницата ми иска да се преместя при нея, но аз имам жена и дъщеря в друг град

Изпаднал съм в много заплетена обстановка. Случи се, че се влюбих в една колежка, само че тя не знае за другата страна на живота ми... за това, че си съм женен и си имам осемгодишно дете.

В момента повеждам лицемерен живот и се любувам на полова спекулация с моята колежка, а брачната половинка ми и щерка му не знаят за това.

Аз съм на 33 години, жена ми е на 31, двамата обожаваме щерка си, само че връзките с майка ѝ - моята тъща - не са по никакъв начин положителни. През множеството дни се спорим или се караме.

Аз работя на 100 километра от града, в който пребивавам и когато се прибирам, вечерята ми е във фурната, а щерка ми и майка ѝ седят в другата стая и гледат телевизия, или пък е време за лягане и аз оставам самичък.

 любовницата ми

И двамата към този момент сме наясно, че нещата сред нас не се получават, само че се опитваме да го скрием от щерка ми.

Работя във финансова компания и когато се появи нова опция за работа, надалеч от вкъщи ни, това изглеждаше добър вид да дам малко пространство и въздух на мен и жена ми.

Признавам, че свободата ми хареса - изключително когато се срещнах с една колежка от новия екип по човешки запаси. Тя е на 27 години и е прелестна. И двамата осъзнахме, че имаме ужасно доста сходни неща – слушаме един вид музика, можем да си приказваме за всичко, четем едни и същи автори…
Съвсем скоро се осмелих да я поканя на обяд. Не ѝ споделих за брачната половинка и щерка ми, пък и тя не ме попита за персоналния ми живот.

 любовницата ми

След няколко дни ме помоли да я съпроводя на фирмено събитие, на което си тръгнахме по-рано от предстоящото и се прибрахме в моя хотел. 

Разбира се, че се озовахме в леглото и това беше една невероятна буйна нощ, която от дълго време не бях преживявал.

Сега това е нещо всекидневно. Когато не присъствам, постоянно отсядам у тях. Но един ден тя ме помоли да се преместя при нея за непрекъснато.

Мисля, че съм влюбен в нея - въпреки че надълбоко в себе си към момента обичам и брачната половинка си. На кръстопът съм и не знам какво да подхваща, по тази причина потърсих професионален съвет от психолог. Ето какво ми сподели той:

 любовницата ми

Играете рискова игра и колкото по-дълго продължава това, толкоз по-тежки са евентуалните жертви. Трябва да осъзнаете това поради щерка ви.
Наистина ли към момента я обичате, или връзката ви към този момент не може да бъде избавена?

Каквото и да решите, прекратете аферата си най-малко към този момент и помислете.

Ако сред вас и брачната половинка ви към момента има обич, обяснете ѝ търпеливо, че връзката ви е застрашена. Раздялата няма да реши нищо.

Трябва да се справите с това, което се е объркало и за двама ви. Едва тогава ще имате ясно решение по какъв начин да продължите за в бъдеще.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР