Изпадали ли сте в ситуация, в която държанието или думите

...
Изпадали ли сте в ситуация, в която държанието или думите
Коментари Харесай

Ето 3 признака, че си дразнещ

Изпадали ли сте в обстановка, в която държанието или думите ви са отблъснали индивида против вас? Вероятно има черти от характера ви, които даже вие не харесвате и бихте желали да измененията. Възможно е да вбесите някого и със своя специфичност, която да възприемате като позитивна в себе си. Във всеки случай, в случай че притежавате някое от следните качества, има огромна възможност да дразните близките.

1. Болезнена искреност
На доктрина честността е страхотна добродетел. Ако я комбинирате обаче с липса на деликатност, резултатът въобще няма да се хареса на близките. Това значи, че в някои моменти истината би трябвало да бъде премълчавана или смекчена. Това се прави за да не нараните нечии усеща, тъй като истината боли. Със сигурност няма да сте любимецът на приятелите си, в случай че им казвате истината право в очите. Тази линия на характера е извънредно мъчно да бъде изменена и доста хора са на мнение, че няма потребност да я видоизменят. Въпреки това истината в най-чистият ѝ тип нормално е брутална и е доста скъпо умеене да я поднесеш без да обидиш индивида против себе си.

2. Нетърпимост към незнанието
От една страна, вие може да имате ясна визия за равнището на своята просветеност и познания. Именно заради тази причина сте отворени да научите нови неща и сте придобили сериозно мислене. От друга страна, когато станете очевидец на някого, който парадира с кухи и наизустени обстоятелства, не можете да си намерите място. Обикновено в тези моменти ви изпълва предпочитание да спорите и да докажете Сократовата фраза „ Аз знам, че нищо не знам “. Крайният резултат обаче е във ваш ущърб, защото никой не обича разногласията и разпалените полемики. За да избегнете сходни обстановки, се въздържайте от връзка с сходен вид хора – страдащи от синдрома на неосъзнатото незнание. Тези хора не се трансформират и колкото и да се стараете, и вие няма да ги измененията. В последна сметка, единствено ще си изпуснете нервите, близките ще ви гледат отдолу под вежди и няма да измененията ничия позиция.

3. Нетолерантност към непрекъснато оплакващи се хора
В множеството случаи най-работливите хора се оплакват минимум и са изпълнени с позитивни страсти. Съществуват и хора, които са цялостната диаметралност. Обикновено те са напълно завладени от мързела и в никакъв случай не са удовлетворени от нищо. Те могат да прекарат часове, дни, а някои прекарват и целия си живот в недоволство и бърборене. Логично едните зареждат хората към себе си, а другите са енергийни вампири, които изливат тонове негативи върху слушателите си. Ако сте на мнение, че проблемите са просто ежедневни трудности, които би трябвало да се преодолеят без да им се обръща изключително внимание, избягвайте връзка с другия вид хора. Съществува огромна възможност в даден миг вашата чаша да „ прелее “ и да си спечелите славата на кавгаджия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР