Изоставено кученце Staffie cross е върнато от ръба на глада

...
Изоставено кученце Staffie cross е върнато от ръба на глада
Коментари Харесай

Очарователно кученце, спасено от мършав апартамент, получава нов дом с полицай от Met, който я намери

Изоставено кученце Staffie cross е върнато от ръба на глада от чиновник на столичната полиция, който в този момент желае да я осинови за непрекъснато.

Полицията беше извикана в Тотнъм, северен Лондон, няколко дни преди Коледа предходната година, откакто строител, спускащ се с въже, видя бедстващо куче през прозореца на апартамент на 12-ия етаж. Служителят за реагиране Pc Joe Allen участва и след принудително влизане откри шестмесечното кученце да се свива под счупена рамка на легло, заобиколено от купчини отпадък.

Pc Allen, 27, сподели: „ Видях одеялото се тресеше и тогава разбрах, че сме я намерили. " Стела беше мощно недохранена и се нуждаеше от незабавна здравна помощ във ветеринарна болница, защото беше сама в жилището от към месец.

За шанса, че строителят видя Стела, Pc Allen сподели: „ Благодаря Господи, той го направи, тъй като в случай че не беше личният състав в болничното заведение счита, че щеше да има три или четири дни живот. Така че тя е огромна късметлийка, само че аз също се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР