Изображение: Военният пакет ще включва също самолети P8, средства за

...
Изображение: Военният пакет ще включва също самолети P8, средства за
Коментари Харесай

Обединеното кралство изпраща военноморски кораби и шпионски самолети в подкрепа на Израел и предотвратяване на „по-нататъшна ескалация“

Изображение: Военният пакет ще включва също самолети P8, средства за наблюдаване, три хеликоптера Merlin и рота от кралски морски пехотинци, сложени в подготвеност

Премиерът министърът също изиска всички военни екипи в Израел, Кипър и тези в района да бъдат подсилени, с цел да поддържат планирането за изключителни обстановки и напъните на прилежащите страни да се оправят с въздействието на неустойчивостта в Израел.

Риши Сунак сподели „ разгръщането на нашата войска от международна класа ще поддържа напъните за гарантиране на районна непоклатимост и попречване на по-нататъшна ескалация “.

Болниците в Газа „ рискуват да се трансфорат в морги “

„ Трябва да сме недвусмислени, с цел да се уверим, че типовете ужасяващи подиуми видяхме, че тази седмица няма да се повтори “, добави той.

„ Нашите военни и дипломатически екипи в района също ще поддържат интернационалните сътрудници за възобновяване на сигурността и гарантиране, че филантропичната помощ доближава до хилядите почтени жертви на тази варварска офанзива от терористите на Хамас. "

Военната поддръжка е единствено последната, предоставена от Обединеното кралство след изненадващата офанзива на Хамас в събота.

Sky News посещава уеб страницата на музикалния фестивал кръвопролитие

Към днешна дата 1300 израелци са починали, до момента в който 1417 палестинци, в това число 447 деца, са били убити при ответни удари в Газа - където електричеството, водата и горивото са прекратени.

Израел сподели, че ще продължи да блокира доставките, до момента в който Хамас не освободи близо 100 заложници.

Външното министерство сподели, че са проведени полети за извеждане на английски жители от Израел, като първият аероплан за „ уязвими “ хора се чака да излети през днешния ден.

p>

Екип за бързо разрастване също е на път да помогне на английските жители на място.

Прочетете повече:
Стотици деца и дами са убити в Газа
Газа наземната атака ще бъде „ висок риск и доста рискова “ за Израел

В дома държавното управление също по този начин разгласи, че ще даде спомагателни £3 милиона финансиране за увеличение на броя на пазачите в еврейските учебни заведения след известията, че някои бяха принудени да затворят заради опасения за сигурността на учениците.

Една еврейска благотворителна организация, Community Security Trust (CST), сподели, че е видяла 324% нарастване на отчетите за антисемитизъм в следствие през последния четири дни, в това число шест набези, 14 директни закани, три случая на вандализъм и 66 случая на обидно държание.

Сърдечният диалог на Survivor с Блинкен

Г-н Сунак би трябвало да приказва с водачите на Северна Европа за обстановката в Израел на срещата на върха на Съвместните експедиционни сили в Швеция в петък.

Очаква се те да обсъдят нуждата от работа със страните в Близкия изток за поддръжка на стабилността, като в същото време поддържат поддръжката за Украйна от съветската експанзия.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР