Изображение: Израел извърши вълни от въздушни удари в Газа след

...
Изображение: Израел извърши вълни от въздушни удари в Газа след
Коментари Харесай

Израел извършва второ наземно нападение в Газа, докато помощта се стича на фона на предупреждение за „хуманитарна катастрофа“

Изображение: Израел извърши талази от въздушни удари в Газа след трансгранично кръвопролитие от Хамас

Израелската войска сподели, че сухопътните сили нахлуха в Газа, поразявайки десетки екстремистки цели през последните 24 часа.

В него се споделя, че самолети и артилерия са бомбардирали цели в Шиджая, регион в покрайнините на град Газа, който беше сцена на кървава борба в Война в Газа през 2014 година

Военните също споделиха, че бойците са напуснали територията, без да претърпят никакви загуби.

Той заяви за по-ранен набег в северната част на Газаон в четвъртък, като сподели, че сухопътните сили са се сражавали с екстремисти и са нанесли удари противотанкови ракетни позиции.

Прочетете повече от Sky News:
Екипи на граничните сили, основани в Египет, с цел да оказват помощ на английските жители - в случай че могат да се измъкнат от Газа
Всички цивилни заложници могат ще бъдат освободени от Газа след дни, настояват договарящите
Сателитни данни демонстрират, че Израел ускорява бомбардировките на южна Газа

Израел сподели, че нанася удари единствено по цели на бойци и упреква Хамас, че работи измежду цивилни в опит да отбрани бунтовниците.

Министър: Необходими са „ по-дълги паузи “ за помощта за Газа

Според военните въздушен удар е умъртвил един от двамата ръководители на офанзивата от 7 октомври, Шади Баруд, началник на разследващия отдел на Хамас.

Палестинските екстремисти са изстреляли хиляди ракети по Израел от началото на войната.

Хамас сподели, че бомбардировката на Израел до момента е умъртвила към 50 от заложниците.

Израел отхвърли предходни, сходни изказвания.

„ Решаваща филантропична помощ “

Идва откакто шест камиона на Международния комитет на Червения кръст (МКЧК) дойдоха в Газа, превозвайки медицински консумативи и консумативи за филтриране на вода.

„ Покривам лицето си през нощта “

Фабрицио Карбони от МКЧК сподели: „ Тази решаваща филантропична помощ е дребна доза облекчение, само че не е задоволителна.

„ Нашият хирургически екип и медицински консумативи ще помогне за облекчение на рисковия напън върху лекарите и медицинските сестри в Газа.

„ Но незабавно е нужен безвреден, непрекъснат филантропичен достъп.

„ Тази филантропична злополука се задълбочава с всеки час. “

Ръководителят на организацията на Организация на обединените нации за палестинските бежанци предизвести, че останалите публични услуги в Газа се срутват бързо заради дефицит на гориво и храна.

Ръководителят на UNRWA Филип Лазарини сподели, че интернационалната общественост „ наподобява се е обърнала тил на Газа. "

Единствената електроцентрала в Газа затвори заради липса на гориво дни след началото на войната, а Израел забрани всички доставки на гориво, заявявайки, че има вяра, че Хамас ще ги открадне за военни цели.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР