Изображение: Джо Байдън се срещна с израелския премиер Бенямин Нетаняху

...
Изображение: Джо Байдън се срещна с израелския премиер Бенямин Нетаняху
Коментари Харесай

Речта на Джо Байдън пред нацията във време на дълбока несигурност се опита да моделира американското влияние върху Украйна и войните между Израел и Хамас

Изображение: Джо Байдън се срещна с израелския министър председател Бенямин Нетаняху

Американците са разтревожени и даже разграничени във връзка с Израел-Палестин провокации

Този път обаче главната публика оттатък аутокюто се почувства като американския народ. Той знае, че поддръжката за Украйна понижава. Той знае, че за някои това наподобява като отдалечен спор. И той знае, че новото предизвикателство в Близкия изток може да усили техните опасения.

Ако те се двоумят по отношение на Украйна, те сигурно са разтревожени, даже разграничени, по отношение на по-нюансираните провокации на Израел и палестинците. < /p>

Анкета, оповестена през нощта от CBS News, е забавна. Това допуска, че 70% от гласоподавателите на демократите считат, че Америка би трябвало да изпраща филантропична помощ в Газа. Броят спада до 41% измежду републиканците.

На въпроса дали Съединени американски щати би трябвало да доставят оръжия на Израел, 47% от демократите дадоха отговор „ да “. Около 57% от републиканците споделиха „ да “.

Изводът: това е почти 50/50 за военна поддръжка за Израел, само че повече в интерес на помощта за палестинците, която до момента не е идвала. Анкетата не отразява актуалната политика на американското държавно управление.

Байдън актуализира медиите за Air Force One

„ Америка е фар за света “

Речта се стори като опит за увещание на Америка съмняващи се; на тези, които считат, че към този момент не упражнява въздействие или не държи властта.

" Америка е фар за света. Все отново, към момента... ", сподели той.

Той приказва единствено часове след.

„ Най-вълнуващо “, сподели той, „ срещнах се с израелци, които персонално са претърпели ужасяващата офанзива на Хамас на 7 октомври. “

Той изпитваше надълбоко състрадание за най-мрачния ден на Израел, само че за същността на Близкия изток в ужас, спор, който може да се развие, два народа, толкоз погълнати от гняв и болежка, той нямаше доста път пред себе си.

Имаше повтаряне на съвета за Израел. „ Предупреждавам държавното управление на Израел да не бъде заслепено от яд “, сподели той.

И имаше взаимност за цивилните в Газа, подложени на бомбардировка от оръжия, които той доставя.

„ Ние не мога да подцени човечността на почтените палестинци, които желаят единствено да живеят в мир и да имат опция. "

Президентът сплотява поддръжката за Украйна с провокациите за израелците и палестинците

Имаше стеснение на посланието му. Той сплоти поддръжката за окупираната Украйна с по-нюансираните провокации пред израелците и палестинците.

И въпреки всичко той се опита да опрости всичко, тъй като се нуждае от социална поддръжка и финансиране от политиците на Капитолийския рид. < /p>

Той се пробва да образува американското въздействие и надзор върху два спора с големи световни последствия, като в това време поддържа поддръжка за тях вкъщи и с президентските избори в близост. Многослойни провокации.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР