Изникват няколко въпроса със статията за Радев в Дойче веле.

...
Изникват няколко въпроса със статията за Радев в Дойче веле.
Коментари Харесай

Харалан Александров разкри уникално предсказание на Ванга

Изникват няколко въпроса със публикацията за Радев в " Дойче веле ". Редакторът е поставил бомбастично заглавие. Въпросът е дали това е дипломатично. Това сподели Цветеслава Гълъбова от Инициативния комитет на президента в " На фокус " по Нова тв. 

" Нищо взривоопасно няма в визитата на Радев в Германия. Ние от дълго време знаем, че е проевропейски на открито и проруски вътре, само че за какво чак в този момент го откриват. Всеки водач е заставен да поддържа двоен интерфейс ", разяснява антропологът Харалан Александров.  

" За толкоз години не се разбра дали е натовски военачалник или е дългата ръка на Путин. Фригидното държание не е маркер за висок разсъдък. Тропането с крайник не е метода. Поведението на Радев е напълно обикновено. Каква е концепцията за публикацията за Румен Радев, тъй като не е излязла инцидентно. Замисъл има, само че дали мога да стигна до него?

Моята персонална догадка е, че по някакъв метод това е обвързвано с казуса с Македония. Ние сме подложени на голям напън и президента очевидно е спънка със своята позиция ", добави Гълъбова, съобщи Блиц. 

" Кого да натиснеш, с изключение на Петков? Той наподобява толкоз елементарен за мачкане. Толкова е мек и уязвим. Друг е въпросът с Румен Радев. Президентът преподава публично мнение в тази страна и има мощна позиция. Той е доста пореден и има внезапна форма на популизъм. Той е представител на настроенията на болшинството.

В този кабинет има трима основни министри на Радев - Василев, Петков и Рашков. Мнозинството, което го поддържа, са партиите, които поддържаха Радев. Усещането е, че Радев е на власт ", сподели Харалан Александров. 

" Аз не мисля, че бащата желае да убие децата си, а желае да ги нашляпа. Радев го прави с ласкава бащинска длан. Те вършат доста неточности, доста са палави. Където не са под окото на бащата, вършат бели.

Много им се радваме, че са палави. Стефан Янев не е извънбрачното дете, а е със статут на татко. Попаднах на нова доктрина на вангелистите и съгласно една от версиите тя е предсказала, че трима генерали ще спасят България. Това са Радев, Янев и Борисов, несъмнено ", сподели Александров. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР