Изневярата не е непозната за средностатистическия мъж, обикновено настъпва в

...
Изневярата не е непозната за средностатистическия мъж, обикновено настъпва в
Коментари Харесай

Съвети за палавници: Какво не трябва да казвате след изневяра?

Изневярата не е непозната за средностатистическия мъж, нормално настава в моментите, когато пристрастеността се размени със сюжет на "Малката младоженка ". След като посечете следващата девственица със своя Ескалибур, най-вероятно стартирате да страдате от редицата угризения, типични за елементарния човечец. Чували сте редица рекомендации и способи за изчистването на прегрешението, в това число и за евентуалното Ви изгаряне на клада. Пропуснете драмите и осъзнайте единствено едно - прошката може да бъде единствено сред Вас и вътрешното Ви провидение.
Сексолозите са безапелационни - трайкаш си и пазиш щастливия спомен за някоя друга самостоятелна тропоска. Златното факсимиле "Всичко беше просто секс ", може да нарани доста повече, в сравнение с истинската причина "Ми тя даваше дупето, благо, какво да направя? ".
Според Уийнър-Дейвис, да кажете на благото, че всичко е просто секс и няма никакви усеща, значи, че заявявате по какъв начин бързо може да я забравите или изключите от своя обществен живот. Физиката на изневярата нормално разрешава на половите органи да стартират да имитират мисловна активност, до момента в който мозъкът се бунтува от евентуалните загуби на кръв и всичко останало е ясно.
Според Каролина Мейдън, да кажете на партньора/партньорката, че изневярата не е значила нищо е тъкмо като еквивалент на "Разбих ти света за нищо ". Според сексоложката, по-добрият вид е да покажете, че осъзнавате какво причинявате на индивида до Вас.
Имате два разновидността за деяние:
1. Трайкате си като партизанин преди разпит.
2. Казвате всичко и позволявате на харпията да очерни живота Ви.
Труден избор, нали?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР