Изнесохме майсторски клас как можеше да е на 24 февруари

...
Изнесохме майсторски клас как можеше да е на 24 февруари
Коментари Харесай

Цитат на деня: Изнесохме майсторски клас каква можеше да е войната

Изнесохме майсторски клас по какъв начин можеше да е на 24 февруари 2022 година

Това след края на метежа от предходната седмица. В него той още веднъж изложи като причина за метежа " интригите и недообмисленото решение " " Вагнер " да приключи съществуването си.

Пригожин повтори, че задачата на похода била да се избегне унищожаването на " Вагнер " и настоя, че нито една жертва не е дадена по суша в хода на настъплението към Москва, само че съжали за ударите по съветската бойна авиация, при които починаха сред 15 и 20 души.

Това е " най-опитното и боеспособно поделение " в Русия, получидо положителни резултати в Украйна.

 Какво ще стане с Путин и други въпроси за Русия след метежа Какво ще стане с Путин и други въпроси за Русия след метежа

Малко след неговите думи съветският президент Владимир Путин съобщи, че бойците на " Вагнер " имат три избора: да отидат в Беларус, да подпишат контракт с Министерството на защитата или да се приберат вкъщи.

Според Пригожин " който минал, минал ", само че това са 1-2 %. Той евентуално има поради и подписалите контракт с ведомството преди протеста, защото със заповед на министъра на защитата Сергей Шойгу всички " доброволци " трябваше да го създадат. Отказът на Пригожин " Вагнер " да мине на послушание на съветската страна се счита за един от най-вероятните претекстове за метежа, защото, както предприемачът самичък съобщи, другояче частната войска би била " унищожена ".


Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР