Изненадващото твърдение на президента на САЩ Доналд Тръмп че взема

...
Изненадващото твърдение на президента на САЩ Доналд Тръмп че взема
Коментари Харесай

Тръмп отново пренебрегна медицинските експерти

Изненадващото изказване на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп че взема превантивно против COVID-19 противоречивото лекарство хидроксихлорокин през днешния ден е в центъра на вниманието на американските медии.

След като напомня заключението на медицинските специалисти, че този от дълго време прочут медикамент може да има изгода единствено при избрани пациенти и то в болнични условия, с цел да се следи положението им, вестник " Вашингтон пост " предизвестява, че снощните думи на Тръмп могат да провокират каскада от негативни резултати и да застрашат освен здравето, само че даже и живота на доверчивите американски пациенти, вземащи образец от водача на своята страна, предава Българска телеграфна агенция.

Разбира се, склонността на Тръмп към подправени изказвания е добре документирана, отбелязва вестникът в разбора си. Това негово известие следва прочут метод, по който Тръмп обича да употребява моментни хрумвания като риторични причини. Така и в този случай, Тръмп се базира на неназовани лекари, които съгласно него предписвали въпросното лекарство, след което хвърля бомбата - ето, виждате ли, и аз го вземам, и се усещам добре.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР