Изненадващо решение са взели Кирил Петков и дясната му ръка

...
Изненадващо решение са взели Кирил Петков и дясната му ръка
Коментари Харесай

Петков и Лена с изненадващо решение. На ход е Асен Василев

Изненадващо решение са взели Кирил Петков и дясната му ръка в кабинета в оставка Лена Бориславова тъкмо преди президентът Румен Радев да разпусне Народното събрание.

Премиерът в оставка и началникът на кабинета му са излезли в годишен отпуск, заяви извънредно БЛИЦ, цитирайки източници в Министерски съвет.

Това се случва дни, преди президентът Румен Радев за разгласи състава на служебното държавно управление. Петков и Бориславова са си взели 5 дни отмора тъкмо когато се чака да сдадат властта.

С това недотам прелестно занятие ще има достойнството да се занимава вицепремиерът в оставка Асен Василев.

Припомняме, че самият той преди седмица излезе в годишен отпуск, като с този мотив тогава изиска да бъде отсрочено чуването му във краткотрайната парламентарна комисия GEMCORP.

Очаква се президентът Румен Радев да разпусне Народното събрание (НС) и да насрочи дата за предварителните избори, както и да назначи служебния кабинет на 2 август с два обособени указа, които да влязат в действие от 3 август, сряда.

В петък се състоя прощалното съвещание на Министерски съвет, в което участваха министър председателят, вицепремиерите и всички министри в оставка. Тогава бе и последното съвещание на 47-ото Народно събрание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР